Arbeidsavtale

Alle arbeidstagere har krav på gyldig arbeidsavtale. Skal man arbeide i mer enn én måned skal en avtale være på plass snarest mulig og senest én måned etter man har påbegynt arbeidet. En gyldig arbeidsavtale skal inneholde opplysninger som er vesentlige for arbeidsforholdet. Det er ikke tillatt å avtale seg bort fra loven. Arbeidsmiljøloven må følges og en avtale som strider mot denne vil ikke være gyldig selv om den er signert av begge parter.

Standardisert arbeidsavtale utformet av arbeidstilsynet er nyttig å ha dersom man skal ansette noen. Denne avtalen inneholder alle punkter man må ha kontroll på for at avtalen skal være gyldig. Denne oppfyller det nødvendigste, men kan være behov for tilleggsavtale dersom det er aktuelt. Under finner du Arbeidstilsynets mal som kan fylles ut. Denne er mulig å få i mange ulike språk på Arbeidstilsynets sider.

Dersom du skal få utført jobb på huset eller lignende og ønsker å hyre inn noen for å gjøre jobben kan en avtale være aktuelt også her. I dette tilfellet er det ofte mer nyttig med en tjenesteavtale for håndverkere. Da slipper man å opptre som arbeidsgiver. Mal på dette finner du HER.

Dersom du har behov for ytterligere rådgiving eller juridisk bistand kan vi anbefale å kontakte faglig juridisk bistand. Vi samarbeider med Advokatfirmaet Suleiman og Co.

Kontakt din finansrådgiver i dag!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre dyktige rådgivere, kan du gjøre dette ved å enten ringe oss direkte via knappen under eller ta kontakt via skjemaet.

Vi garanterer at du blir ringt tilbake eller kontaktet via skjema innen 24 timer etter din forespørsel.

98 68 77 71

Vi ringer deg!