Oppussing

Trenger du lån til oppussing av bolig?

Har du kjøpt bolig og vil pusse opp for å gjøre det til din drømmebolig? Eller skal du selge boligen din og vil gi den en oppussing for å få en god pris i det hete boligmarkedet? Uansett formålet med oppussingen, kan vi i Boligfinans AS hjelpe deg med oppussingslån til små og store prosjekter. Du kan låne fra 100.000 kr og opp til 5 millioner kroner, med sikkerhet i bolig.

Lån med sikkerhet i bolig har flere fordeler sammenlignet med usikret lån

 • Lavere rente.
 • Lengre nedbetalingstid (opptil 30 år).
 • Kan utbetales på dagen.
 • Bedre likviditet.

Hvor mye kan du låne til oppussing?

En plan for oppussingen er viktig, blant annet for å forhindre at prosjektene setter deg i økonomisk uføre. Vi i Boligfinans AS kan hjelpe med en gjennomgang av økonomien deres for finne ut av status og finne ut hvor mye dere kan låne.

Hva bør du finne ut?

 • Når ønsker dere å begynne og når skal dere være ferdige?
 • Hva er tidsrammen for oppussing?
 • Vil oppussingen gi boligen deres en verdiøkning?
 • Hva må dere betale fagfolk for å gjøre og hva kan dere gjøre selv?
 • Har dere oppsparte midler som kan brukes til oppussingen eller skal et lån dekke alt?
 • Hvor mye ønsker dere maksimum å bruke på oppussingen?

Hva bør du finne ut?

 • Usikrede lån. Du kan sjekke selv i gjeldsregisteret.
 • Betalingsanmerkninger.
 • Sikkerhet i bolig eller hytte.
 • Fast inntekt. Så lenge du har inntekter som sørger for at du kan betjene lånet, kan vi se på muligheter.
Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.