Boliglån

Boligkjøp er blant våre største investeringer i livet.

Vi sammenligner banker og finner det beste tilbudet for deg. Slik hjelper vi deg med å realisere boligdrømmen helt til du får nøkkelen.

Det er mye å tenke på når man kjøper sin første bolig. En god start er å få svar på spørsmål som :

  • Hvilken type boliglån som passer meg og min situasjon best?
  • Hvor mye kan jeg låne, og hva vil lånet koste meg?
  • Hvordan søker jeg om lån og finansieringsbevis?

Uansett om du er på leting, eller allerede har funnet en bolig du vil legge bud på, er det best å ha finansieringsbeviset klart. Du får vite hvor mye du kan låne, slik at du er klar når budrunden starter. Når du har funnet boligen du vil kjøpe, kan du enkelt komplettere ditt finansieringsbevis med spesifikk informasjon, slik at Boligfinans AS kan vurdere og eventuelt godkjenne den.

Refinansiering boliglån

Vurderer du å refinansiere boliglånet? Noen ganger er det smart å refinansiere dersom du trenger et større lån eller ønsker bedre lånebetingelser. Refinansiering av boliglån handler om å enten øke lånet, eller flytte boliglånet til en annen bank. Fyll ut søknadsskjema og du vil få tips fra oss om hva du bør tenke på før du søker om refinansiering.

100% Finansiering

Det er ikke alltid enkelt å skaffe nok egenkapital for kjøp av bolig. Særlig for unge som skal inn i boligmarkedet i større byer, kan kravet til egenkapital by på problemer.Mange spør seg om man kan få boliglån uten egenkapital. Det korte svaret er: Ja, det kan du, uten egenkapital. Men du må ha sikkerhet. Kontakt oss for tips om hva du bør tenke på når du søker om 100% finansiering.Hver søknad får en grundig helhetsvurdering, og vi jobber bevisst for å finne løsninger. For oss er det viktigste at du får en trygg økonomi og evner å betjene lånet.Ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat. Vi hjelper deg gjerne med rådgivning og gjennomgang av din økonomi.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.