Personvernerklæring

Den tilliten våre brukere viser til oss er av største betydning for oss, og Boligfinans AS tar dermed ansvar for å ivareta ditt personvern. Denne personvernveiledningen beskriver hvordan vi samler inn og bruker informasjon om brukerne våre, og hvordan vi ivaretar brukernes personvern.

Boligfinans AS sin konfidensialitet Erklæringen dekker alle aspekter av hvordan personopplysninger håndteres av selskapet.

Begrepet “personopplysninger” refererer til informasjon og evalueringer som er relatert til en enkeltperson. Vi samler inn personopplysninger for å utføre vår plikt overfor kunder og de som kontakter Bolig. Vi selger eller leier ikke ut din personlige informasjon til noen. Dette inkluderer informasjon som kan være relatert til en bestemt person, enten direkte eller indirekte.

Personlig informasjon kan inkludere ting som en persons navn, adresse, telefonnummer, IP-adresse (Internet Protocol) og e-postadresse. Gjeldende regler og forskrifter knyttet til personvern følges alltid av vår organisasjon.

Beskyttelse av din personlige informasjon er en prioritet for oss. Bare de ansatte som må yte tjenester til deg; ha tilgang til dine personlige opplysninger.

Hver person som søker om lån gjennom nettsiden vår er underlagt vilkårene i denne personvernerklæringen. Du velger å avsløre informasjonen villig ved å fylle ut vårt nettskjema eller ved å ringe oss.

Du kan også spørre om personvernet ditt ved å kontakte oss. For å komme i kontakt med oss, se bunnen av denne erklæringen.

Her er en oversikt over hvilke personopplysninger som samles inn og hvordan de brukes.

Som en del av lånesøknadsprosessen samtykker du til å få sjekket kreditthistorikken din av Boligfinans AS og våre samarbeidsbanker, samt tillate oss å motta en elektronisk eller SMS-kopi av brevet.

Vi bekrefter at all personlig informasjon vi samler inn om deg håndteres av oss, og vi er ansvarlige for den. Som en generell regel inkluderer personlig informasjon informasjon som kan være knyttet til deg, slik som navn, e-postadresse og telefonnummer.

Som en del av selskapets retningslinjer samler vi inn og oppbevarer personopplysningene dine slik at vi kan tilby våre tjenester i henhold til ditt behov. Vær oppmerksom på at vi gjør dette på en måte som respekterer din integritet og at du er klar over alle rettighetene dine og hvordan du kan utøve dem.

I løpet av søknadsprosessen vil all informasjon du sender inn via et søknadsskjema eller kontaktskjema bli samlet inn og bevart. Inkludert gjeldsdetaljene samt navn og kontaktinformasjon.

I tillegg samler Boligfinans AS inn data på egenhånd. Informasjonskapsler brukes for å få en IP-adresse (Internet Protocol-adresse). Informasjonskapsler er omtalt mer detaljert i avsnittet som følger. Ytterligere kredittinformasjon er samlet inn fra forskjellige nettsteder som Bisnode.com

Dataene som vi henter enten direkte fra deg eller indirekte fra andre kilder, lagres i vår database.

Når du gir ditt samtykke til vår personvernerklæring, gir du også ditt samtykke til at vi samler inn informasjon om fremdriften av lånesøknaden din fra våre bankpartnere. Dette vil tillate oss å behandle søknaden din som finansagent.

Boligfinans AS bruker informasjonen de samler inn om deg til følgende formål:

 • Behandlingen av dine personopplysninger utføres for å gi deg best mulig service som kunde.
 • For å sikre et best mulig finansieringstilbud skal vi bruke all personlig informasjon du gir oss til å samle inn tilbud fra våre partnerbanker (tredjeparter).
 • Vi bruker informasjonen du gir til å holde deg oppdatert på våre siste tilbud, tjenester og kunngjøringer.
 • Boligfinans AS er ansvarlig for at eventuell behandling av personopplysninger blir utført på en måte som er i samsvar med personopplysningsloven. Dette omfatter en rekke aktiviteter, for eksempel lagring og deling av personlig identifiserbar informasjon.

Søknaden din om lån vil bli behandlet, som vil inkludere å foreta en kredittsjekk av deg ved å bruke informasjonen du oppgir. Under søknadsprosessen kan du forvente å høre fra oss via telefon, e-post eller tekstmelding.

Din lånesøknad vil bli sendt til våre bankpartnere når vi har mottatt den. Disse finansinstitusjonene undersøker låneforespørsler og gir lån basert på funnene deres.

Hvis du er villig til å gå med på dette, vil vi legge til e-postadressen din i vår distribusjonsliste for nyhetsbrev.

Du kan når som helst tilbakekalle tillatelsen din av noen eller alle disse helt valgfrie årsakene.

For å levere våre tjenester og produkter kan Boligfinans AS fra tid til annen utveksle personopplysninger med utvalgte tredjeparter, som bankpartnere eller forretningspartnere.

Våre kunders personopplysninger deles kun med tredjeparter i den grad det er nødvendig for å oppfylle vårt kontraktsmessige ansvar overfor dem. De tredjepartene som innhenter dine data fra oss er pålagt å følge våre regler for håndtering av personopplysninger og norsk lovgivning eller EU/EØS-lover.

Det er vårt ansvar å garantere at dataene dine behandles trygt og med tilstrekkelig beskyttelse når de overføres og deles med tredjeparter, uavhengig av om vi deler dataene dine med dem.

All informasjon du gir oss eller som vi samler inn vil bli delt med våre bankpartnere av Boligfinans AS. Imidlertid bruker disse bankene bare denne informasjonen til å avgjøre om de vil gi lån og for å definere de mer omfattende lånebetingelsene. Du kan være sikker på at bankenes personvernregler styrer hvordan de håndterer personopplysningene dine mens de vurderer en lånesøknad.

Opplysningene kan også deles med eiendomsmeglere som Boligfinans AS samarbeider med, forutsatt at du gir Boligfinans AS tillatelse til det og gir din godkjennelse.

Vår nettside, https://bf.no/om-oss/samarbeidspartnere/ , har en oppdatert liste over våre bankpartnere.

Personopplysninger oppbevares i 6 måneder etter innsamling. Oppdragsgiver har rett til å trekke tilbake sitt samtykke ved å sende et brev til Boligfinans med navn og adresse på.

Bortsett fra nøytral informasjon som navn, adresse, fødselsår, kjønn og kontaktinformasjon av markedsføringshensyn, ødelegger vi all personlig informasjon etter 6 måneder.

I noen få tilfeller kan både Boligfinans AS og kunden be om at vi oppbevarer informasjonen deres i opptil 24 måneder av ulike årsaker, som tvisteløsning og så videre.

Unntak for datalagring:
I henhold til regnskapsforskriften skal faktureringsrelatert informasjon oppbevares i minimum ti år etter at den er innhentet.

I tilfelle dine personopplysninger er ufullstendige eller feilaktig vedlikeholdt, har du rett til å kreve at de blir rettet eller slettet. I samsvar med norsk personopplysningsregelverk vil dine rettigheter og personvern alltid være beskyttet. Hvis du ønsker å se, endre eller slette din personlige informasjon, vennligst ring oss på 98 68 77 71.

Ved å sende en skriftlig og signert forespørsel til Boligfinans AS kan kunden be om innsyn i sine registrerte personopplysninger. Den inkluderer informasjon om kategoriene av data som håndteres og sikkerhetstiltakene iverksatt under slik behandling. Inkludert ytterligere informasjon om behandlingen av opplysningene til Boligfinans AS. Det er greit så lenge det ikke går på akkord med sikkerhet eller sikkerhet på noen måte (personopplysningsloven 18, jf. 24).

Det skal fremsettes skriftlig innsynsforespørsel. Klienten har rett til å be om retting eller sletting av unøyaktige eller ufullstendige personopplysninger innenfor rammene av personopplysningsloven 27 og 28.

 • Kontraktsforpliktelser: Kundeadministrasjon, finansiell rådgivning, fakturering og utførelse av bank- og finansieringstjenester i henhold til kundeavtaler er de primære formålene med behandling av personopplysninger.
 • Forpliktelser etter loven: For å overholde lovkrav vil vi behandle personopplysninger. Følgende er eksempler på juridisk ansvar:
  • Forebygging og fangst av kriminelle
  • Straffer
  • Varsle de aktuelle myndighetene
  • Bokføring
  • Betalingstjenestekrav og plikter
  • Ytterligere ansvar som stammer fra spesialiserte forskrifter som regulerer en bestemt tjeneste eller produkt

Boligfinans AS har sine kunder og bankansvar for taushetsplikt. Det er forbudt for Boligfinans AS sine ansatte å utlevere kundeopplysninger til andre med mindre kunden gir skriftlig tillatelse. Det er forbudt for ansatte å diskutere eller gi opplysninger om Boligfinans AS sin klient eller avtalen mellom de to partene. Boligfinans AS vil kun yte sine tjenester til kunder som kan fremvise tilstrekkelig dokumentasjon for å verifisere deres identifikasjon.

Taushetsplikten fravikes der det er begrunnet mistanke om hvitvasking eller terrorfinansiering. Alle norske virksomheter er pålagt å gjøre en risikovurdering for å avgjøre om firmaet deres kan brukes til å hvitvaske penger eller finansiere terrorisme. Forsøk på hvitvasking skal meldes til økokriminalitetsmyndigheter og politi, og vi må sette i verk proaktive tiltak for å stoppe, oppdage og anmelde dem.

Tilbaketrekking av samtykke skal rettes til:
Boligfinans AS, Postboks 6369 Etterstad , 0604 Oslo
eller
epost på kontakt@bf.no.

Behandlingen av eventuell personlig identifiserende informasjon som er samlet inn i tråd med vilkårene i denne personvernerklæringen er ansvaret til Boligfinans AS, organisasjonsnummer 930 363 049.

Du kan når som helst kontakte vår kundeservice ved å bruke informasjonen nedenfor for å stille oss spørsmål om hvordan vi behandler brukerdataene dine og hvordan vi forsvarer dine rettigheter angående personvern som beskrevet ovenfor.

Telefonnummer: 98 68 77 71

E-post: Kontakt@bf.no

Sted: Strømsveien 323A, Oslo

Retningslinjer for informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en fil som nettleseren din henter fra et nettsted. Det er en liten fil som lagres på datamaskinen eller enheten din av nettleseren din. For å gjenkjenne trafikk fra en bestemt nettleser, for eksempel under en pålogget sesjon (session cookies) eller over tid (permanente cookies), implementerer og kobler nettstedet informasjonskapselen til den spesifikke nettsiden (persistente cookies).

Informasjonskapsler lagres og overføres til nettstedet hver gang du besøker det via datamaskinen eller mobilenhetens nettleser. Informasjonskapsler er ikke i stand til å avsløre personlig informasjon om deg, og de utgjør ikke på noen måte en trussel.

Med informasjonskapsler kan nettsteder bedre tjene deg ved å huske informasjon fra tidligere besøk. Anonymiserte data gjør oss i stand til å forbedre nettsidene. Informasjonskapsler hjelper også med å øke hastigheten på sidelasting i nettleseren din.
Alle lånetilbud vi formidler er gratis og du velger selv om du ønsker å benytte av det.

En informasjonskapsel kan for eksempel brukes til å finne ut om du tidligere har besøkt nettstedet eller ikke, samle informasjon om operativsystemet ditt og analysere den generelle bruksatferden på siden.

Hos Boligfinans AS streber vi etter å gi en best mulig brukeropplevelse for alle som kommer til nettsiden vår. Sidene våre skal lastes raskt. Det er derfor vi bruker informasjonskapsler for å spore våre besøkende.

For eksempel,

 • Informasjonskapsler kan brukes til å aktivere en tjeneste som kjenner enheten din, slik at du ikke trenger å oppgi den samme informasjonen mange ganger.
 • Måling av antall individer som bruker tjenestene for å forbedre dem.
 • Forbedre nettjenester ved å analysere data for å hjelpe oss med å bedre forstå hvordan brukerne våre samhandler med produktene våre.

Vennligst la oss bruke informasjonskapsler slik at vi kan gi deg visse funksjoner og tjenester. Hvis du ikke tillater oss å bruke informasjonskapsler, vil flere funksjoner og nettsteder ikke fungere riktig for deg.

Hvis du allerede har informasjonskapsler lagret på datamaskinen din og du ønsker å bli kvitt dem, må du følge instruksjonene fra nettleseren din, som du kan få ved å velge Hjelp fra menylinjen.

Vi ser på brukermønsteret til enkeltpersoner som besøker nettstedet som en viktig komponent i arbeidet med å designe et nettsted som er innbydende for besøkende på nettstedet. For å gjøre studien bruker vi Google Analytics, som er en plattform spesielt utviklet for dataanalyse.

Google Analytics
Google Analytics benytter informasjonskapsler (små tekstfiler som lagres på brukerens datamaskin) som registrerer brukerens IP-adresse og gir informasjon om brukerens nettaktiviteter. Noen få eksempler på spørsmål som statistikk kan hjelpe oss med å svare på inkluderer antall personer som besøker bestemte sider, lengden på oppholdet, nettsidene de kommer fra og nettleserne de bruker. Ingen av informasjonskapslene lar oss identifisere deg som person basert på din bruk av nettstedet.

Etter 14 måneder blir alle informasjonskapsler og tilhørende data automatisk slettet. Det er opp til deg å kontrollere bruken av informasjonskapsler på egen hånd. Dataene som Google Analytics samler inn, lagres på Googles USA-baserte servere.

Dataene vi har fått så langt er tentative.

Googles personvernregler
Det er mulig å koble en IP-adresse til en bestemt maskinvare og dermed til en bestemt person. Før Google lagrer og behandler dataene, maskerer vi brukerens IP-adresse. En bruker kan derfor ikke identifiseres ved hjelp av en anonym IP-adresse. Våre nettservere lagrer også din IP-adresse i en kort periode. I 15 dager registreres IP-adressen, klokkeslettet, URL-adressen, HTTP-statusen, mengden data som overføres, HTTP-henvisningen og HTTP-brukeragenten til hver bruker. Tømmerstokken tørkes umiddelbart av.

 • Funksjonelle informasjonskapsler brukes til å: sørge for at alle nettsidene vises like.
 • Ytelsesinformasjonskapsler implementeres for å: få nettsidene til å lastes raskere slik at de fungerer bedre og tilfører mer verdi for brukeren
 • Målrettede informasjonskapsler brukes til følgende formål: overføre informasjon om hvordan du bruker nettstedet til andre nettsteder, slik at de kan skreddersy annonseringen
 • Søk søkeord fra Google Analytics: Google Analytics brukes til å spore hvilke søkeord våre besøkende skriver inn i nettleseren når de besøker nettsidene våre. Målet med datalagring er å forbedre kvaliteten på informasjonstjenestene våre. En samlet oversikt over søkemønstre lagres. Brukernes IP-adresser kan ikke kobles til nøkkelord som beholdes; dermed kan de ikke kobles til annen informasjon om brukeren.
 • Facebook-pikselen: Vår mest populære sosiale medieplattform er Facebook. Å installere Facebooks «piksel», som er et skript som teller trafikk på tvers av Facebooks grensesnitt og nettsidene våre, er en av tingene vi kan gjøre for å gjøre interaksjonen mellom Facebook og nettsiden vår bedre. Vi bruker de innsamlede pikseldataene til å gi besøkende på nettsidene våre personlig tilpasset innhold og selge på Facebook.
 • Innlemming av materiale fra andre nettsider: Innebygd mediemateriale kan finnes på denne siden (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innhold som er innebygd fra andre nettsteder fungerer nøyaktig på samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet det kom fra. Tredjeparts sporingssystemer og informasjonskapsler kan plasseres på disse nettstedene for å spore aktiviteten din og samle informasjon om nettlesingsvanene dine. Dette inkluderer å holde styr på hva du gjør gjennom sidens innebygde innhold dersom du har en konto og er logget inn på nettsiden vår.
 • Delings-/tipstjeneste: Deling av materiale på sosiale nettverkssider som Facebook og Twitter kan gjøres ved å klikke på “Del med andre”. For å publisere et tips til fellesskapet holder vi ikke styr på informasjon om tips. Vi kan imidlertid ikke garantere at denne informasjonen ikke vil bli registrert av internettsamfunnet. Som et resultat bør alle disse tjenestene brukes med omhu. Vi bruker bare e-postadressene du oppgir for å videresende meldingen, og vi lagrer ingen informasjon.
 • Kommentarer: Kommentarer til artikler, blogger eller elementer som tillater brukerinnspill, vil bli ledsaget av samlingen av navn og e-postadresser. Du kan legge inn navn og e-postadresse med kommentaren din, men vi lagrer den ikke.

Ved å bruke bf.no eller andre Boligfinans AS-tjenester samtykker du til å ha informasjonskapsler plassert på datamaskinen eller enheten din. Disse er generelt akseptert av de fleste nettlesere. De kan når som helst tilbakekalle tillatelsen. Å endre disse innstillingene i nettleserens preferanser er en enkel prosess. Husk at fjerning av informasjonskapsler kan gjøre nettsteder som bf.no vanskelige å bruke.

Vi bruker Google Analytics for våre statistiske data, så hvis du har flere spørsmål, kan du sjekke personvernreglene deres på Google Analytics.

For de som ikke ønsker at informasjonen deres samles inn av Google Analytics, kan du bruke et nettlesertillegg for å unngå dette. Vær oppmerksom på at dette også vil gjelde for alle nettsteder som bruker Google Analytics.

Data beskyttelse

Vi beskytter våre kunders personvern og opprettholder deres tilgang til deres personopplysninger ved å bruke IT-teknologier. Vi har tatt forholdsregler for å beskytte konfidensialiteten til din personlige informasjon og forhindre enhver ulovlig eller uautorisert behandling av slike data. Bare de individene som virkelig trenger tilgang til dine personopplysninger for å behandle dem for at vi skal kunne yte tjenesten vår til deg, har tilgang til dem.

Vi tar godkjenning fra oppdragsgiver for overføring av data til et sentralt depot.

Et sentralisert kunderegister har som hovedmål å gi en forbedring i nivået på individuell kundeoppfølging. Disse dataene vil bli lagret i Azure, Norge basert Cloud-hosting levert av Microsoft, som er en av de mest sikre og pålitelige database- og hostingplassene, disse dataene lagres i kryptert form for å gi den ultimate og mer sikkerhet til vår klientinformasjon. Følgende organisasjoner har for tiden tilgang til data i et sentralisert kunderegister:

 • Boligfinans AS
 • Lovlig utlevering av registrerte personopplysninger vil kun skje til offentlige myndigheter og andre organisasjoner der dette er påkrevd i henhold til loven.

Du kan sende inn en klage til banken over måten den behandler personopplysninger på.
Besøk Finanstilsynet.no for mer informasjon om personvernregler og prosedyrer.

Dersom dine personopplysninger er ufullstendige eller feil vedlikeholdt, har du rett til å kreve at de blir rettet eller slettet. I samsvar med norsk personopplysningsregelverk vil dine rettigheter og personvern alltid være beskyttet. Hvis du ønsker å se, endre eller slette din personlige informasjon, vennligst ring oss på 98 68 77 71.

Ved å sende en skriftlig og signert forespørsel til Boligfinans AS kan kunden be om innsyn i sine registrerte personopplysninger. Den inkluderer informasjon om kategoriene av data som håndteres og sikkerhetstiltakene iverksatt under slik behandling. Inkludert ytterligere informasjon om behandlingen av opplysningene til Boligfinans AS. Det er greit så lenge det ikke går på akkord med sikkerhet eller sikkerhet på noen måte (personopplysningsloven 18, jf. 24).

Det skal fremsettes skriftlig innsynsforespørsel. Klienten har rett til å be om retting eller sletting av unøyaktige eller ufullstendige personopplysninger innenfor rammene av personopplysningsloven 27 og 28.

Tilbaketrekking av samtykke skal rettes til:

Boligfinans AS, Postboks 6369 Etterstad , 0604 Oslo
eller
epost på kontakt@bf.no.

Behandlingen av eventuell personlig identifiserende informasjon som er samlet inn i tråd med vilkårene i denne personvernerklæringen er ansvaret til BoligFinans AS, organisasjonsnummer 930 363 049.

Du kan når som helst kontakte vår kundeservice ved å bruke informasjonen nedenfor for å stille oss spørsmål om hvordan vi behandler brukerdataene dine og hvordan vi forsvarer dine rettigheter angående personvern som beskrevet ovenfor.

Telefonnummer: 98 68 77 71

E-post: Kontakt@bf.no

Sted: Strømsveien 323A, Oslo

Data vi samler inn

For å fullføre Boligfinans AS lånesøknad og sammenligningstjeneste for å tilby laveste rentetilbud til kunden.

Hvordan samler vi inn dataene?
For å behandle lånet fra forskjellige banker og sammenligne det med den lavere renten, samler vi inn data fra nettsiden og deler med bankene. Det er nødvendig for alle banker å ha dataene til lånesøkeren for å gi et lånetilbud.

Hvilke skritt tar vi?

 • Vi ber om den første informasjonen fra klienten.
 • Vi autentiserer kunden via Bank-ID fra Signicat.
 • Ved å klikke på lenken kan du sjekke personvernreglene til Signicat.
 • Vi bruker Bisnode API for å sjekke personlig informasjon (som personopplysninger og familieinformasjon) og Galsagestere API for å sjekke kredittinformasjonen til søkeren.
 • Du kan klikke på lenken og se personvernerklæringen til Bisnode og Galsaregestere.
 • Hvis søkeren ikke autentiserer seg via Bank-ID, vil søkeren fylle ut all sin personlige informasjon og kredittinformasjon, og basert på informasjonen behandler vi lånesøknaden og sender den til våre innkoblede banker.


Søknadsbehandling:

 • Registrering av søknad
 • Identitet og kredittsjekk
 • Analysere søknad og kredittinformasjon
 • Sende inn lånesøknad til in line banker
 • Bruk e-post, sms og telefon for å kommunisere med søkeren om nødvendig
 • Å velge det beste og billigste lånetilbudet fra bankene
 • Send lånetilbudet til søkeren.

Informasjon vi samler inn:

 • Navn
 • Personnummer
 • Adresse
 • Epostadresse
 • Telefonnummer
 • Lån og gjeld
 • Sivilstatus
 • Antall barn
 • Lånepartnerdetaljer (hvis aktuelt)
 • Arbeidsgiver
 • Levekår
 • Arbeidsforhold
 • Kontonummer

Hvilke data samler vi inn?
Vi praktiserer de mest avanserte måtene å sikre personvern, beskyttelse og sikre tilgang til personlig informasjon. Begrenset tilgang vil bli gitt til de eneste personene som trenger å behandle dine personopplysninger for å gjennomføre låneprosessen.

Vi bekrefter at all personlig informasjon vi samler inn om deg håndteres av oss, og vi er ansvarlige for den. Som en generell regel inkluderer personlig informasjon informasjon som kan være knyttet til deg, for eksempel navn, e-postadresse og telefonnummer.

Som en del av selskapets retningslinjer samler vi inn og oppbevarer personopplysningene dine slik at vi kan tilby våre tjenester i henhold til ditt behov. Vær oppmerksom på at vi gjør dette på en måte som respekterer din integritet og at du er klar over alle rettighetene dine og hvordan du kan utøve dem.

I løpet av søknadsprosessen vil all informasjon du sender inn via et søknadsskjema eller kontaktskjema bli samlet inn og bevart. Inkludert gjeldsdetaljene samt navn og kontaktinformasjon.

I tillegg samler Boligfinans AS inn data på egenhånd. Informasjonskapsler brukes for å få en IP-adresse (Internet Protocol-adresse). Informasjonskapsler er omtalt mer detaljert i avsnittet som følger. Ytterligere kredittinformasjon er samlet inn fra forskjellige nettsteder som Bisnode.com

Dataene som vi henter enten direkte fra deg eller indirekte fra andre kilder, lagres i vår database.

Når du gir ditt samtykke til vår personvernerklæring, gir du også ditt samtykke til at vi samler inn informasjon om fremdriften av lånesøknaden din fra våre bankpartnere. Dette vil tillate oss å behandle søknaden din som finansagent.

Boligfinans AS bruker informasjonen de samler inn om deg til følgende formål:

 • Behandlingen av dine personopplysninger utføres for å gi deg best mulig service som kunde.
 • For å sikre et best mulig finansieringstilbud skal vi bruke all personlig informasjon du gir oss til å samle inn tilbud fra våre partnerbanker (tredjeparter).
 • Vi bruker informasjonen du gir til å holde deg oppdatert på våre siste tilbud, tjenester og kunngjøringer.
 • BoligFinans AS er ansvarlig for at eventuell behandling av personopplysninger blir utført på en måte som er i samsvar med personopplysningsloven. Dette omfatter en rekke aktiviteter, for eksempel lagring og deling av personlig identifiserbar informasjon.

Søknaden din om lån vil bli behandlet, som vil inkludere å foreta en kredittsjekk av deg ved å bruke informasjonen du oppgir. Under søknadsprosessen kan du forvente å høre fra oss via telefon, e-post eller tekstmelding.

Din lånesøknad vil bli sendt til våre bankpartnere når vi har mottatt den. Disse finansinstitusjonene undersøker låneforespørsler og gir lån basert på funnene deres.

Hvis du er villig til å gå med på dette, vil vi legge til e-postadressen din i vår distribusjonsliste for nyhetsbrev.

Du kan når som helst tilbakekalle tillatelsen din av noen eller alle disse helt valgfrie årsakene.

For å tilby våre tjenester og produkter, kan Boligfinans AS fra tid til annen utveksle personopplysninger med utvalgte tredjeparter, for eksempel bankpartnere eller forretningspartnere.

Våre kunders personopplysninger deles kun med tredjeparter i den grad det er nødvendig for å oppfylle vårt kontraktsmessige ansvar overfor dem. De tredjepartene som innhenter dine data fra oss er pålagt å følge våre regler for håndtering av personopplysninger og norsk lovgivning eller EU/EØS-lover.

Det er vårt ansvar å garantere at dataene dine behandles trygt og med tilstrekkelig beskyttelse når de overføres og deles med tredjeparter, uavhengig av om vi deler dataene dine med dem.

All informasjon du gir oss eller som vi samler inn vil bli delt med våre bankpartnere av Boligfinans AS. Imidlertid bruker disse bankene bare denne informasjonen til å avgjøre om de vil gi lån og for å definere de mer omfattende lånebetingelsene. Du kan være sikker på at bankenes personvernregler styrer hvordan de håndterer personopplysningene dine mens de vurderer en lånesøknad.

Opplysningene kan også deles med eiendomsmeglere som Boligfinans AS samarbeider med, forutsatt at du gir BoligFinans AS tillatelse til det og gir din godkjennelse.

Vår nettside, https://bf.no/om-oss/samarbeidspartnere/ , har en oppdatert liste over våre bankpartnere.

Personopplysninger oppbevares i 12 måneder etter innsamling. Oppdragsgiver har rett til å trekke tilbake sitt samtykke ved å sende et brev til Boligfinans med navn og adresse på.

Bortsett fra nøytral informasjon som navn, adresse, fødselsår, kjønn og kontaktinformasjon av markedsføringshensyn, ødelegger vi all personlig informasjon etter 12 måneder.

Boligfinans AS og klienten kan begge be om at vi oppbevarer opplysningene deres i opptil 24 måneder av en rekke årsaker, inkludert opplæring, tvisteløsning og så videre.

Unntak for datalagring:
I henhold til regnskapsforskriften skal faktureringsrelatert informasjon oppbevares i minimum ti år etter at den er innhentet.