Nyttig informasjon og dokumenter

Vi i Boligfinans AS er her for å hjelpe deg med din personlige økonomi. Det er mange aspekter knyttet til personlig økonomi som det kan være greit å la andre med ekspertise ta seg av. Utarbeidelse av kontrakter for eksempel. Her har vi samlet noen lenker med nyttig informasjon og dokumenter til hjelp i den økonomiske hverdagen. Disse koster ingenting og krever ingen registrering.

Mer nyttig informasjon

Her vil du finne informasjon om mange dokumenter som kan vise seg nødvendige i en hver privatøkonomi. Vi har valgt å dele maler og kunnskap gratis. Dette gjør vi fordi vi brenner for faget. Vi ønsker å øke kunnskapsnivået rundt personlig økonomi generelt. Følg gjerne vår Blogg for oppdaterte innlegg om privatøkonomi og annet relevant materiale. Du kan også melde deg på vårt nyhetsbrev her.

Vi har også satt sammen en “ordliste” hvor du kan finne informasjon om ord og uttrykk knyttet til økonomi. Kommer du over noe du ikke forstår i kommunikasjonen med banken din eller lignende? Sjekk her! Det kan være nyttig å vite mer om disse begrepene for å unngå misforståelser eller fallgruver.

Dersom det er noen lover og regler du er usikker på kan det være greit å snakke med noen som har kompetanse i feltet. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan sette opp et gratis og uforpliktende møte – enten fysisk eller per telefon. Vi hjelper deg mer enn gjerne. Ingen situasjon er lik den neste. Alle har ulike utfordringer, men våre rådgivere har kompetanse og erfaring og kan hjelpe med å finne løsninger. Dersom det er maler på kontrakter du ikke finner her må du gjerne tipse oss om dette. Alternativt kan du sjekke Forbrukerrådets sider. Her ligger det mange ulike nyttige maler.

Les også:
Blogg
Ordliste

Kontakt din finansrådgiver i dag!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre dyktige rådgivere, kan du gjøre dette ved å enten ringe oss direkte via knappen under eller ta kontakt via skjemaet.

Vi garanterer at du blir ringt tilbake eller kontaktet via skjema innen 24 timer etter din forespørsel.

98 68 77 71

Vi ringer deg!