Refinansiering uten sikkerhet

Hva er et Refinansieringslån? – En oversikt

Et refinansieringslån brukes til å betale ned smålån og kredittkort, slik at du bare trenger å forholde deg til én kreditor i stedet for mange. Beløpet du skylder forblir det samme, men du kan ende opp med å betale mindre på lånet. Den erstatter din eksisterende gjeld med et nytt lån, med bedre vilkår og betingelser. Det mest fremtredende aspektet ved refinansiering er at det gir deg muligheten til å refinansiere ulike typer gjeld. Du har mulighet til å refinansiere oppussingslån, refinansiering av kredittkort, refinansidering med sikkerhet i bolig, og refinansiering for forbrukslån også. Refinansiering av gjelden din er en metode for å kutte ned på låneutgiftene dine og slå sammen mindre lån. Hvis du kombinerer all gjelden din til en utlåner, vil du spare penger ved å ha lavere rente og færre kostnader.

Refinansieringslån fungerer greit, hvordan?

Å måtte betale tilbake mange kortsiktige lån kan være svært dyrt og problematisk. Renten er høy, og du kan ha mange forskjellige forfallsdatoer, så det er en sjanse for at du glemmer en betaling og må betale ekstra gebyrer som straff. Videre kan detogså være vanskelig å forstå og stressende å håndtere mange forskjellige kreditorer. Hvis du har mange smålån og kredittkort, kan det være lurt å se om du kan refinansiere dem alle til ett lån.

Refinansiering er en løsning for mange, og det kan være enklere enn du tror å gjøre.
Forbrukslån har fast rente. Sjekk at du har en månedsinntekt som kan betjene nedbetalingen av lånet. Gjennom Boligfinans AS kan du søke forbrukslån fra
10 000 – 500 000 kr, uten krav om sikkerhet. Det er du som bestemmer hvilket formål pengene skal brukes til. Forbrukslån har nedbetalingstid på 1 – 15 år.

Nytt forbrukslån har nedbetalingstid på 5 år. Refinansiering av gammel gjeld kan ha maks 15 år i nedbetalingstid.

Refinansieringslånet har flere fordeler:

  • Det er mulig å oppnå en lavere rente.
  • Spar penger ved å ha bare ett lån.
  • Få en mer nyttig nedbetalingstid med refinansieringen
  • God forståelse av hele gjelden din.
  • Få kontroll over økonomien din igjen.

Hvordan Refinansiering av gjeld vil hjelpe deg?

Hvis du har mye gjeld med høye gebyrer og høye renter , kan du kanskje få en ny start ved å refinansiere den. Har du mange dyre forbrukslån med høye renter og gebyrer, kan du refinansiere forbrukslånene dine. Før du får et nytt lån for å kombinere mindre, mindre gjeld i det, må du tenke på økonomien din. Tror du at lånet vil redusere den månedlige kostnaden? Kommer det til å koste mer i det lange løp? Tenk nøye gjennom og vurder alternativene dine for refinansiering, slik at du kan velge det beste lånet for deg. Finner du riktig lån, kan du bare søke om refinansiering og få tilgang til både små og store lån. Men hvis du er låntaker og har mer enn ett lån, kan refinansiering hjelpe deg. Dette gjelder spesielt for folk som må betale tilbake mer enn ett lån.

Refinansiering av et lån uten sikkerhet er et godt alternativ.

Refinansiering uten sikkerhet betyr bare at du erstatter dine smålån, kredittkort og forbrukslån med et nytt refinansieringslån som ikke er støttet av ditt hjem eller andre eiendeler. Du kan også få et lån uten å sette noe opp som sikkerhet. Når du refinansierer uten sikkerhet, får du et nytt forbrukslån til å betale ned din gamle gjeld. Har du mange smålån eller dyre forbrukslån, er det nesten alltid fornuftig å kombinere dem til et nytt refinansieringslån som ikke trenger sikkerhet. Når du refinansierer uten sikkerhet, er det viktig å huske at refinansieringslånet er et forbrukslån og at banken tar en større risiko når de gir deg penger uten sikkerhet. Hvis du eier et hus, leilighet eller annen eiendom, vil det nesten alltid være verdt det å refinansiere med sikkerhet i bolig. Har du sikkerhet, kan du ofte få bedre renter og vilkår enn om du refinansierer uten sikkerhet.

Hvorfor er det smart å refinansiere et kredittkort?

Du kan refinansiere kredittkortgjelden din og gjøre måtene dine enklere. I Norge kommer kredittprodukter ofte med en høy prislapp. Små lån og kredittkort har ofte høye renter og gebyrer. På toppen av alt dette kan det være vanskelig å holde oversikt over økonomien din når du må forholde deg til mer enn én bank. Det er svar på alle disse problemene, og smarte mennesker kan spare penger gjennom refinansiering. Det er smart å refinansiere kredittkortet ditt, når du refinansierer, låner du i utgangspunktet penger for å betale ned kredittkortgjelden din. Målet er å redusere kostnadene. Du gjør dette ved å få renter og gebyrer som er lavere. Begrepet brukes ikke bare om kredittkortgjeld; den brukes også til boliglån, billån og andre typer lån. når du refinansierer, for å betale ned kredittkortgjelden, tar du opp et nytt lån.

Refinansiering av boliglånet

Når du refinansierer boliglånet ditt, bytter du ditt gamle boliglån mot et nytt, og en ny balanse også. Når du refinansierer boliglånet ditt, betaler det nye boliglånet det gamle. Dette er grunnen til at begrepet ‘refinansiering’ brukes. De fleste låntakere velger å refinansiere slik at de kan få en lavere rente og betale ned lånet raskere, eller slik at de kan bruke noe av egenkapitalen de har bygget opp i hjemmet for å få penger. Hvis du vil refinansiere boliglånet ditt med boligen som sikkerhet, må du gjøre det annerledes enn med kredittkort eller låneforbruker.

Refinansier forbrukslån

Refinansiering av usikrede lån kan være svært lønnsomt, spesielt hvis du ikke har lånt penger på en stund. Du kan få en mye lavere rente og spare mye penger hver måned. Det kan ha vært en endring i renten, noe som betyr at du betaler mer enn du burde, eller økonomien din kan ha blitt bedre, noe som betyr at du nå er kvalifisert for bedre vilkår. Hvis du har en bolig eller annen eiendom som du kan bruke som sikkerhet, kan du kanskje få bedre vilkår på det nye refinansieringslånet.

Bli kvitt kostbar gjeld

Forbrukslån og kredittkortgjeld er noen av de dyreste formene for gjeld. Ved å refinansiere og kombinere smålån og gjeld til et nytt lån, kan du betale ned gjelden raskere. Dette gjelder spesielt hvis du har mange små lån eller kredittkort med høy rente.

Den lavere renten

Ett stort lån er alltid bedre enn en haug med små. Ved å refinansiere og sette all din dyre gjeld i ett refinansieringslån, kan du få en lavere rente

Betal mindre hver måned

Når både gebyrene og rentene er lavere, vil de månedlige kostnadene endre seg mye. Du kan enten senke beløpet du betaler hver måned eller fortsette å betale det samme beløpet du betalte før. Hvis du vil spare penger, er det første alternativet bedre. Hvis du vil bli kvitt dyr gjeld raskere, er det andre alternativet bedre. Gjelden vil bli billigere i det lange løp.

En bedre titt på økonomien som helhet

Når du har flere smålån og gjeld, får du flere regninger hver måned. Da er det lett å miste oversikten over pengebruken og miste kontrollen over dem. Har du mange smålån og forbrukslån, er et større refinansieringslån bedre for økonomien din.

Er det nyttig å refinansiere smålån?

Smålån er mindre forbrukslån, så de er strukturert på samme måte som andre usikrede lån. Renten er også høyere på disse lånene fordi lånebeløpet er lite og løpetiden er kortere enn på større forbrukslån. Som en generell regel, jo mer du låner uten sikkerhet, jo høyere blir den effektive renten. Det betyr også at det kan være svært nyttig å refinansiere smålån.

Søk om refinansiering av lån hos Boligfinans AS.

Teamet i Boligfinans jobber med flere banker, og sammenligner enkle lån for deg med justerbar nedbetalingstid. Nå er gjeldsrefinansiering ikke et problem, du kan søke om refinansiering sammen med oss for å redusere ditt økonomiske stress og opprettholde din økonomiske stabilitet. Fyll ut søknaden hos oss og få muligheten til å refinansiere gjelden din.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

BoligFinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

BoligFinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at BoligFinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, BoligFinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i BoligFinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, BoligFinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. BoligFinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer BoligFinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.