Boligfinans AS jobber for å finne den beste finansielle løsningen for deg.

Boligfinans AS søker lån hos bankene for deg. Vi sammenligner lånevilkår, forsikringer og betingelser. Slik får du tilbud om de beste løsningene. Vårt mål er at både kunde og bank skal være fornøyd med resultatet.

Hvorfor benytte Boligfinans AS?

Som finansagent har vi spesialisert oss på å hjelpe privatpersoner med deres økonomi. Dette er kunder som ikke ønsker å gå fra «bank til bank» med finansiering og lånesøknader. Vi går runden for deg.

Det kan også være kunder som ikke får lån hos bankene. Årsaken kan være betalingsanmerkninger eller at man ønsker å få kontroll over økonomien. Eller det er andre forhold som gjør at du, på tross av god betalingsevne, sikkerhet i bolig, ikke får innvilget refinansiering eller lån. Da benytter vi vår ekspertise, nettverk og kompetanse til å søke lån og legge frem din sak hos bankene.

Majoriteten av våre oppdrag ender med et tilbud som både kunde og bank er tilfreds med.

Lang erfaring, rask behandling og stort nettverk

Boligfinans AS ble grunnlagt i 2022 som finansagent med mål om å hjelpe privatpersoner med deres økonomi.

Med lang erfaring i bransjen og bred kompetanse på feltet, hjelper vi privatpersoner med økonomi innen boliglån, inkassolån, forbrukslån og refinansiering av generell gjeld.

Boligfinans AS følger Finanstilsynets retningslinjer og nye GDPR-regler. Vi bruker kompetansen til å utarbeide og formidle våre kunders lånesøknad til våre samarbeidsbanker.

Vi betjener deg uavhengig av bosted. Skulle du allikevel bo i nærheten, takker vi gjerne ja til et uforpliktende møte i våre lokaler sentralt i Oslo. Vår viktigste oppgave er kundens personlige økonomi.

Fornøyde kunder er vårt mål. Derfor fokuserer vi 100% på personlig service og oppfølging!

Kontakt din finansrådgiver i dag!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre dyktige rådgivere, kan du gjøre dette ved å enten ringe oss direkte via knappen under eller ta kontakt via skjemaet.

Vi garanterer at du blir ringt tilbake eller kontaktet via skjema innen 24 timer etter din forespørsel.

98 68 77 71

Vi ringer deg!