Inkassolån

Trenger du hjelp til gjeld og forbrukslån? Har du fått inkasso?

Sliter du med økonomiske utfordringer og trenger hjelp til gjeld og inkasso? Løsningen kan være inkassolån. Boligfinans AS hjelper deg uansett om du har økonomiske utfordringer eller en trang økonomi. Uavhengig av om du har betalingsanmerkninger.

Du får en grundig analyse av økonomien din, og en utarbeidet plan for en bedre økonomisk fremtid. Boligfinans forenkler den økonomiske hverdagen din. Endelig en ting mindre å tenke på i en krevende hverdag. Hos oss får du personlig oppfølging av erfarende saksbehandlere og vi følger deg gjennom hele låneprosessen og tilpasser lånet etter din situasjon og betalingsevne. Målet er å unngå mer inkasso. Du får rett og slett et lån du har råd til. Innkassolån kan sammenstilles med omstartslån.

Det er ikke nødvendig med fast ansettelse i jobb for å søke lån hos oss. Vi forstår at arbeidsmarkedet er i endring og at det stadig dukker opp nye muligheter. Det viktigste er at du kan betjene lånet ditt.

Det er tøft å slite med inkasso. Særlig hvis du ender opp med å få betalingsanmerkninger. Det er en vanskelig situasjon å befinne seg i, men det finnes faktisk alternativer for at du skal kunne få en bedre økonomi.

Refinansiering med sikkerhet i bolig

Dersom du har mulighet til å bake inn nye eller gamle lån i boliglånet, vil det gi deg bedre oversikt og lavere månedsbetalinger.

Fordeler med å låne med sikkerhet i bolig:

  • Hvilken type boliglån som passer meg og min situasjon best?
  • Hvor mye kan jeg låne, og hva vil lånet koste meg?
  • Hvordan søker jeg om lån og finansieringsbevis?

Boligen din kan være verdt mer enn hva du har i boliglån. Du kan derfor bruke friverdien til å samle din kredittkortgjeld, forbrukslån og andre smålån i ett.

Hos Boligfinans AS kan du refinansiere med sikkerhet i din bolig. Alt du trenger å forholde deg til er ett lån. Du får også lavere rente og bedre lånevilkår enn du ville fått ved usikret gjeld. Endelig får du bedre oversikt over økonomien din.

Du får det beste tilbudet om inkassolån som passer din situasjon fra bankene vi samarbeider med. Vårt mål er at du skal kunne unngå å oppleve tvangssalg, betalingsanmerkning, gjeld eller inkasso.

Slik sletter du en betalingsanmerkning

Betalingsanmerkninger skal slettes umiddelbart etter kravet er gjort opp. Dette kan selvfølgelig ta noen dager da det er ulike instanser og selskaper som skal ha oppdatert informasjon.

Dette er egentlig ingen stor utfordring. Bankene gir deg lån med betalingsanmerkning, derfor er det smartere å søke hjelp hos en rådgiver som kan se på flere banktilbud. Din rådgiver hjelper deg med å finne gode løsninger tilpasset akkurat deg og din situasjon.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.