Forbrukslån

Det kan være flere fordeler med et forbrukslån. Du trenger ikke å stille med sikkerhet og det er en rask prosess for å få utbetalt pengene. Du kan bruke pengene på det du selv ønsker uansett om det er oppussing, uforutsette utgifter eller refinansiering av annet dyr gjeld. Hvis du har flere andre lån, kredittkort og andre kreditter kan det å samle alt til ett lån være en økonomisk gunstig og god investering. Det gir deg bedre betingelser, lavere rente og kun én faktura å forholde seg til, noe som gjør privatøkonomien mer oversiktlig. Søk via oss i dag, og du får svar på samme dag. Du kan signere lånedokumenter med BankID og ha pengene på konto samme dag.

Lurer du på hvor mye du kan låne?

Det er mange forhold som avgjør hvor mye du kan få i innvilget forbrukslån. På generelt grunnlag kan man ikke ha mer enn 5 ganger inntekt i gjeld. Det vil si, tjener du 500 000 i årslønn så kan du ikke ha mer enn 2 500 000 i gjeld. Har du boliglån, billån, studielån eller annet gjeld må det trekkes fra. Du vil da sitte igjen med hvor mye du kan låne. En annen faktor som spiller inn er hvordan betjeningsevnen din er. Har du bil, hus og barn er dette også kostnader som må regnes med.

Bankene gjør en grundig analyse av din økonomi før de legger frem ett lånetilbud til deg, og vi anbefaler våre kunder å bruke lånekalkulatoren vår for å finne ut hvor mye du må betale hver måned.

Forbrukslån har fast rente. Sjekk at du har en månedsinntekt som kan betjene nedbetalingen av lånet. Gjennom Boligfinans AS kan du søke forbrukslån fra
10 000 – 500 000 kr, uten krav om sikkerhet. Det er du som bestemmer hvilket formål pengene skal brukes til. Forbrukslån har nedbetalingstid på 1 – 15 år.

Nytt forbrukslån har nedbetalingstid på 5 år. Refinansiering av gammel gjeld kan ha maks 15 år i nedbetalingstid.

Viktig å få oversikt over gjelden

Du kan logge inn her for å se på gjelden din i dag. Vi samarbeider med Gjeldsregisteret.

Finn det beste tilbudet der ute for deg.

Boligfinans AS samarbeider med noen av de beste bankene på markedet. Send inn en uforpliktende søknad i dag, og se hvor mye du kan låne. God oversikt over lånetilbudene gir deg mulighet for å ta riktige avgjørelse å unngå ubehagelige overraskelser.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.