Mellomfinansiering

Ønsker du å flytte? Eller har du funnet drømmeboligen din?

Mange velger for eksempel Finn.no for å se på boliger. Mens du er der drømmer du kanskje om en større bolig med balkong eller terrasse? Eller hva med ett ekstra rom til minstemann?

Et mellomfinansieringslån er løsningen hvis du ikke ønsker å selge boligen din før du har kjøpt drømmehuset. Ikke alle banker er like hjelpsomme med mellomfinansiering, og nettopp derfor er det godt å vite at Boligfinans AS kan hjelpe deg med det. Hos oss får du din egen personlig rådgiver som blir med i prosessen fra du finner deg bolig til du flytter inn i den.

Selv om du kun trenger mellomfinansiering i en kort periode så gjelder det samme prosess som om du skal ha langsiktig finansiering. Banken fullfinansierer kjøpet inkl. omkostninger i perioden frem til nåværende bolig er solgt og salgssummen blir frigjort.

Mange har ikke mellomfinansiering, derfor anbefaler vi alltid å ha finansieringsbevis klart i tilfelle drømmeboligen dukker opp. I dagens marked går boliger fort unna, så det kan være lurt å planlegge frem i tid.

I mellomfinansieringsperioden vil du eie to boliger og ha to lån. Det mest vanlige er at man kun betjener renter i mellomfinansieringsperiode. Mellomfinansieringsperiode er som regel på mellom 1-6 måneder.

For å søke mellomfinansiering trenger vi e-takst på boligen din. Vi anbefaler derfor å starte prosessen så tidlig som mulig. Det første du må gjøre er å kontakte din lokale megler og når du har e-taksten tilgjengelig, så tar du kontakt med oss. Hvis drømmeboligen allerede er ute på Finn.no og du rekker ikke å ta kontakt med en megler, nøl ikke med å ta kontakt med oss slik at vi kan hjelpe deg.

Vi samarbeider med flere banker, og selv om din bank har sagt «nei», så kan vi kanskje fortsatt hjelpe til.

Fordeler med mellomfinansieringslån med Boligfinans AS:

  • Raskere søknadsprosess.
  • Det forhindrer deg i å miste muligheten til å kjøpe drømmeboligen.
  • Du kan velge om du kun ønsker å betale renter i mellomfinansierings perioden.

Har du nettopp kjøpt deg hus eller Bolig? Eller eier du fra før av? Da bør du også ha forsikringer på plass. Innboforsikring forsikrer stort og smått mot tyveri og skade. Dette er en forsikring alle må ha anbefaler vi. Etter flere år i finans bransjen og etter å ha hjulpet flere 100 personer inn i boligmarkedet er det vår sterkeste anbefaling å ha innboforsikring.

Hva er innbo forsikring?

Innbo er alt du har i boligen din som du kan ta med når du flytter. Det kan være møbler, klær, bilder, smykker (opp til et vis beløp) Tv, pc, sykkelen og alt annet du har i boligen din.

De fleste forsikringsselskaper har to forsikringer du kan velge mellom. Standard og uhellsdekning. Standard forsikring dekker brann og vannskader, tyveri, naturskader, ran og overfall med mer. Utvidet uhellsdekning dekker uhell i huset, som f.eks at ungen sparker fotballen på tven og tven blir ødelagt. Eller at ting blir ødelagt under flytting osv. Ta kontakt med ditt forsikringsselskap for å finne ut hvilken du bør velge. Du kan også kontakte oss, så vil vi gi deg råd og anbefalinger. Har du ekstra verdifulle eierandeler anbefaler vi at du tegner eget forsikring på dette.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.