Reise/Fritid

Klar for en ferie? Vurder et reiselån.

Hvordan fungerer reiselån til din fordel?

  • Lavere rente enn kredittkort
  • Motta pengene i engangsbeløp
  • Forutsigbare månedlige betalinger
  • Mulighet for lengre nedbetalignstid. Fra 1 – 15 år
  • Enkel og rask søknadsprosess

Hvor mye kan du låne for reiser

  • Lån mellom 10 000 – 500 000

Søk om reiselån i dag!

Boligfinans AS hjelper deg med å skaffe reiselån. Vi samler inn all relevant dokumentasjon for å presentere søknaden din på den mest passende måten for våre partnere. Vi hjelper deg i hvert trinn.

Fyll ut søknaden vår slik at vi hjelper deg i prosessen med å oppfylle dine reise – relaterte drømmer og ambisjoner.

Hvorfor betale regninger med et lån?

Vanligvis synes folk det er rart å ta lån for regninger, men det kan være det beste valget hvis du ikke kan vente til lønningsdag. Ting går ikke alltid som planlagt, og akkurat når du tror du har økonomien i orden, kan du bli overrasket med uventet betydelige regninger. En forfalt regning er alt som trengs for at ting kommer ut av kontroll, men å få lån til regninger kan gi deg den sårt tiltrengte tiden du trenger for å komme tilbake på sporet. Betal alle fakturaene dine raskt med et kortsiktig lån, slik at du ikke trenger å bekymre deg for dem. Inkasso salærer og andre kostnader relatert til regninger kan ende opp med å bli en dyr affære. Fordelen med ett forbrukslån kan være at du får tid til å sette økonomien tilbake til normalen. Husk å refinansere lånene dine annen hvert år for å ha de beste betingelsene.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.