Omstartslån

Omstartslån – vi hjelper deg

Et omstartslån er et lån som lar deg begynne med blanke ark når du har havnet i økonomisk uføre. Omstartslånet tar sikkerhet i bolig og brukes for å betale gjeld og andre utestående pengekrav, som betalingsanmerkninger og inkassovarsler. Dårlig historikk er ikke en hindring for å få innvilget et omstartslån. Banken er først og fremst opptatt av at du har betalingsevne og kan stille med sikkerhet i bolig. Vi i Boligfinans AS kan med vår ekspertise hjelpe deg med å få et omstartslån slik at du kommer deg ut av ditt økonomiske utføre. La oss hjelpe deg med å endre på dine økonomiske uvaner og begynne med blanke ark.

Bli kvitt dyre lån ved å refinansiere alt til et nytt omstartslån

Et omstartslån skiller seg fra andre former for refinansiering fordi banken ved et omstartslån fokuserer mer på fremtiden enn fortiden din. Som nevnt er banken hovedsakelig opptatt av at du kan betjene lånet. Alle kan av ulike årsaker havne i økonomisk uføre, men til tross for at du har en midlertidig inntekt, betalingsanmerkninger, inkassovarsler og annen gjeld, fortjener du fortsatt en ny sjanse. Og den gode nyheten er at det finnes løsninger, blant annet i et omstartslån.

Våre rådgivere møter mennesker som har havnet i økonomisk uføre hver eneste dag. Altså har vi lang og bred erfaring på feltet personlig økonomi og kan hjelpe deg med å få den på rett kjøl. Når du har en vannlekkasje, ringer du rørleggeren og ikke elektrikeren. Det samme gjelder din personlige økonomi. Når du havner i et økonomisk uføre kontakter du spesialister på personlig økonomi. Vi er spesialister og vårt lag vil skreddersy en plan for deg og din situasjon.

Hvorfor omstartslån?

Fordelen med et omstartslån sammenlignet med andre typer lån, er kravet om å stille med sikkerhet i bolig. Dette kravet tillater banken å gi deg en lavere rente og lengre nedbetalingstid. Det vil i sin tur gi deg bedre likviditet og lettere på stresset i situasjonen din.

Begynn med blanke ark og ta det første steget ved å fylle ut vår lånesøknad, slik at en av våre dyktige rådgivere kan komme i kontakt med deg. Husk at vi ønsker å hjelpe deg som har fått nei fra din bank. Ikke la det komme i veien for å ta kontakt.

Før du søker bør du få en komplett oversikt over gjelden din. Det kan du selv finne i Gjeldsregisteret ved å logge inn med BankID.

Refinansiering u sikkerhet
kr
255000
År
5År
1År15År

Kr

kr

kr
Refinansiering m sikkerhet
kr
7550000
År
25År
1År30År

Kr

kr

kr

1

Søknad

Oppgi den forespurte informasjonen. Vi kan søke til flere banker med ett enkelt klikk.

2

Velg tilbud

Dersom søknaden din blir akseptert, gir vi deg en oversikt slik at du kan sammenligne tilbudene

3

Få lånet

Velg tilbudet som passer best for dine behov og få penger fra banken inn på kontoen din

Ofte stilte spørsmålHar du spørsmål til oss? Våre rådgivere står klare til å hjelpe deg!

kontakt@bf.no
98 68 77 71

Man-Fre: 09:00-17:00

Boligfinans AS er agent for forskjellige banker, og vi hjelper privatpersoner i hele Norge med å finne den beste finansielle løsningen. Vi hjelper med blant annet privatøkonomi, forbrukslån, boliglån, mellomfinansiering, refinansiering med sikkerhet i bolig, refinansiering uten sikkerhet og omstartslån.

Boligfinans AS tilbyr en tjeneste som binder lånesøker opp mot långiver. Det er kostnadsfritt å motta lånetilbud fra oss. Du velger selv om du ønsker å benytte deg av tilbudet eller ei.

Boligfinans AS jobber med flere aktører i markedet, og vi kan skaffe lån fra 2.95% -11,25% Hvilken rente du får avhenger av din økonomiske situasjon, verdien og beliggenheten på din bolig, inntekter, utgifter og andre gjeldsforpliktelser du har.

Endelig rente blir satt når du har mottatt lånetilbud av banken.

Etter at Boligfinans AS har mottatt alle dokumenter som trenges for å behandle lånesøknaden bruker vi 7 dager på boliglån.

Ja, Boligfinans AS kan hjelpe deg med mellomfinansiering, ta kontakt med våre dyktige rådgivere for riktig veiledning.

Vi i Boligfinans AS har lang erfaring med å hjelpe mennesker som av ulike grunner opplever å få nei av banken sin når de søker om lån. Vi har flere banker vi samarbeider med som har mulighet for å se bort fra fortiden og fokusere på fremtiden.

Det er ofte en kombinasjon av flere faktorer som er avgjørende for om du får et lånetilbud eller ikke. Banken har tatt denne beslutningen basert på en omfattende vurdering av søknaden din, i tillegg til kredittopplysninger. Bankene vurderer også om lånet du har søkt om vil utgjøre en risiko for økonomien din, og om de er villige til å påta seg risikoen lånet innebærer. I tillegg til dette har bankene en frarådningsplikt overfor kunder med høy risiko.

Ja, Boligfinans AS har rutiner for arkivering og sletting av personopplysninger. Boligfinans AS setter sine kunders personvern høyt og forsikrer at deres personvern ivaretas i overensstemmelse med de krav som stilles i gjeldende lovgivning.

Herunder forsikrer Boligfinans AS at opplysningene lagres på en sikker måte i henhold til enhver tids gjeldende personvernlovgivning, samt at opplysningene ikke vil komme uvedkommende til kunnskap. Se personvernerklæring for mer info.

Våre samarbeidspartnereVi samarbeider med en rekke banker og finansinstitusjoner. Her ser du et utvalg av de vi jobber med.