Privatbudsjett

For å få kontroll på egen økonomi er det nyttig å sette opp et privatbudsjett. Her legger du inn alt du har av inntekter per måned og alle utgifter. Vær så nøyaktig som mulig og legg inn ALT. Da får du en god oversikt over hva du sitter igjen med på slutten av hver måned til sparing eller nedbetaling av gjeld. Med en slik oversikt er det også mye lettere finne de utgiftene man kan kutte ut og samtidig se hvor mye det er å spare på å redusere unødvendig forbruk.

Malen her er utarbeidet slik at det bare er å legge inn det du vet kommer i de grå og hvite feltene, mens utregningen gjøres for deg og vil vises i de røde og blå feltene. Du kan justere bredde og formatering som du ønsker.

Bruk denne malen på privatbudsjett aktivt i din hverdag. Den vil være verdifull hjelp på veien til din drømmebolig eller økonomisk uavhengighet. Det viktigste er å få en oversikt. Da kan man begynne å planlegge og sette inn tiltak der det trengs. Dersom du har ønske om å lese mer om privatbudsjett kan du se noen nyttige sider hos NAV her. Det kan være god hjelp på veien til å få kontroll over egen gjeld og egen økonomi.

Kontakt din finansrådgiver i dag!

Dersom du ønsker å komme i kontakt med en av våre dyktige rådgivere, kan du gjøre dette ved å enten ringe oss direkte via knappen under eller ta kontakt via skjemaet.

Vi garanterer at du blir ringt tilbake eller kontaktet via skjema innen 24 timer etter din forespørsel.

98 68 77 71

Vi ringer deg!